De 17-jarige Philippe Peeters uit het Ghandiplein wil  eind juli op één dag van Herentals naar Parijs fietsen. Dit is goed voor 385 km.  Philippe  staat altijd open voor een uitdaging : 'Dit project doe ik voor het goede doel De Dorpel vzw.  Ik probeer elke km te sponseren/verkopen. Iedereen kan 1 of meerdere km's kopen. 

Al meerdere jaren ben ik  een actieve sporter. Dit zowel op recreatief als op competitief vlak. Daarnaast ben ik enkele jaren spinningsintructeur geweest in Balance Health Center in Lichtaart. Dit wordt uitgebaat door onder andere Tim Veremans die al meerdere grote sportprestaties op zijn palmares heeft staan. Verder werk ik ook in een fietsenwinkel in Herentals. Dus op alle vlak ben ik wel met sport bezig.

4 jaar geleden ben ik met lopen begonnen en ik doe nog altijd recreatieve loopwedstrijden mee. Nu ben ik eerder de overstap aan het maken naar duathlon. Sport is mijn passie.'

Philippe volgt in het KOsh campus Collegstraat het 5e jaar Latijn-wetenschappen.  Philippe sponseren kan langs philippe.peeters@hotmail.com  of www.herentals-parijs.webs.com  Nnieuws volgt de trip naar Parijs in juli.